تبلیغات
Acer Iconia Tab A500
LOGO
وبلاگ اختصاصی تبلت ایسر

Exclusive weblog for Acer Iconia Tab A500

دوشنبه 1391/03/8
دسته بندی : Article For Acer Iconia Tab A500 ,

این هم یک مقاله از طرف دوستان

مقاله تکمیل شد. ادامه ی مطلب را از دست ندید.





محافظت از اطلاعات ذخیره شده در نرم‌ افزار Dropbox
.............................................
نرم‌ افزار Dropbox در میان كاربران تلفن‌ های همراه هوشمند به خصوص تلفن‌ ها و تبلت‌ های مجهز به سیستم‌ عامل اندروید از محبوبیت بسیاری برخوردار است مهمترین قابلیتی كه این نرم‌ افزار در اختیار شما قرار می‌ دهد امكان ذخیره‌ سازی اطلاعات در فضای اختصاص یافته توسط این سرویس روی شبكه اینترنت و دسترسی به این اطلاعات از هر نقطه و در هر زمان است این قابلیت كه همیشه و هر جا به فایل‌ های خود دسترسی داشته باشید بسیار خوب است اما وقتی تلفن همراه شما برای چند دقیقه نیز در اختیار فردی غیر از خودتان قرار بگیرد احتمال سرقت اطلاعات محرمانه ذخیره شده شما در این نرم‌ افزار وجود دارد برای جلوگیری از این مشكل باید از اطلاعات ذخیره شده در این نرم‌ افزار Dropbox محافظت كنید كه این محافظت نیز با رمزگذاری روی نرم‌ افزار مربوط قابل انجام است .
....
1‌‌- نرم‌ افزار Dropbox را در دستگاه مجهز به سیستم‌ عامل اندروید خود نصب كنید .

2‌‌- با زدن كلید Menu گزینه Settings را انتخاب كنید .


3‌‌- در پنجره تنظیمات نرم‌ افزار علامت چك‌ مارك مقابل عبارت Passcode lock را فعال كنید .



4‌‌- به محض فعال كردن گزینه فوق پنجره تنظیمات رمز عبور به شما نمایش داده می‌ شود در این مرحله باید روی Turn passcode on فشار دهید تا فعال شود .

5‌‌- یك رمزعبور 4 رقمی را به‌ دلخواه وارد كرده و در مرحله بعد نیز همان رمز را مجددا جهت تایید وارد كنید .


6‌‌- پس از طی مراحل فوق در صورتی‌ كه تمامی مراحل به درستی صورت گرفته باشد پنجره‌ ای با پیغام Passcode set به شما نمایش داده می‌ شود .


7‌‌- از این پس هرگاه نرم‌ افزار Dropbox را اجرا كنید برای دسترسی به اطلاعات ذخیره شده در آن باید ابتدا رمز عبور را وارد كنید .



پس از فعال سازی رمز عبور این امكان را دارید تا گزینه Erase data را نیز فعال كنید با فعال‌ سازی این گزینه در صورتی كه رمز عبور نرم‌ افزار Dropbox برای 10 مرتبه اشتباه وارد شود به‌ طور خودكار همه اطلاعات ذخیره شده شما از این سرویس حذف می‌ شود تا از سرقت احتمالی اطلاعات به‌ واسطه حدس‌ ها و تلاش‌ های زیاد برای به‌ دست آوردن رمز عبور جلوگیری شود .

Wipe کردن چیست؟

Data Wipe یا همون فکتوری ریست بخش دیتا را پاک می کند یعنی تمام برنامه هایی که خود کاربر نصب کرده به علاوه تنظیماتی که در گوشی وارد کرده و اس ام اس ها و کانتکت ها را پاك می كند .

Wipe Cache حافظه جانبی Cache را پاک می کند این حافظه اطلاعات مربوطه به برنامه ها را ذخیره می کند که سریعتر اجرا شوند و هر وقت برنامه را دوباره اجرا کنید ان اطلاعات دوباره ذخیره می شود بنابراین پاک کردنش ضرری ندارد .


Wipe Dalvik Cache حافظه جانبیDalvik Cache را پاک می کند در كل حافظه ای که توسط Dalvik Virtual Machine استفاده می شود و Dalvik VM برنامه ها را اجرا می کند و اطلاعات لازم برای اجرای برنامه ها و ارتباطشان به هم را روی Dalvik Cache ذخیره می کند پاک کردن این بخش فقط باعث می شود دفعه بعد که گوشی را روشن می کنید یک مقدار طول بکشد تا روشن بشود مثل وقتی که رام جدید نصب کردید .


Wipe Battery Stats اطلاعات مربوط به عملکرد باتری را پاک می کند این کار هنگام نصب رام جدید توصیه می شود تا باطری بهتر کالیبره بشود .


نكته : وایپ از ریكاوری مود و توسط برنامه CWM انجام می شود Wipe Data وWipe Cache هر دو در صفحه اول ریكاوری مود هستند اما Wipe Dalvic وWipe Battery Stats بعد از ورود به ریكاوری مود داخل گزینه Advance كه وارد شدید این گزینه ها نمایان می شود .


نسخه های Android تا به امروز :

Android 1.5 :Cupcake


Android 1.6 : Donut


Android 2.0 ,2.1 : Eclair


Android 2.2 : Froyo


Android 2.3 : Gingerbread


Android 3.0,3.1,3.2 (Tablets) : Honeycomb


Android 4.0 (Smartphones & Tablets) : Ice Cream Sandwich


ادامه مطلب
ساعت ارسال 06:33 ب.ظ نویسنده: MahdiRZV نظر: ()

نویسندگان

نظرسنجی

هدف شما از بازدید این وبلاگ کدام گزینه است

آمار بازدید کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
آمار مطالب تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :

درباره ما